El Blog

 
 

Calendario

     Mayo 2006  >>
LMMiJVSD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sindicación

Alojado en
ZoomBlog
 

Cursa Nudista.Proposta a l´Ajuntament de Passanant

Por de Sussana Maraselva - 10 de Mayo, 2006, 15:17, Categoría: CORREUdeGESTIÓ

A l ajuntament de Passanant

A la presidència de l´ajuntament i resta del consistori.

 

 

 

Us poso al corrent que aquest any s´ha celebrat el III cross nudista de Catalunya  organtizat pel Centre Naturista de Catalunya  al vïnat de El Fonoll. L’efemèrides ha estat prou important tant perquè el nudisme va aconseguint les credencials de l´adultesa com pel fet de que el nombre 3 és ja una xifra que consolida una petita tradició. És remarcable també que hi ha poques curses d´aquesta mena on homes i dones, també nens i nenes, completament nís i amb sabatilles posen a prova la seva resistencia fisica en un entorn natural. Aquesta vegada ha estat  per un recorregut de tres quilòmetres.

Com a participant d´aquesta experiència  i tot pensant en l´any proper -i anys veniders- m´adreço a aquest Ajuntament i Consistori -del que tinc referències   de la seva capacitat d´escolta i del seu tarannà  participatiu- per perllongar l´itinerari de la cursa  pel terme urbà de Passanant, tot fent passar la cúa multicolora de les pells humanes pels carrers de la localitat. L´event esportiu té tots els punts per guanyar-se un reportatge televissiu i és una invitació oberta  a que tothom vulgui provar la seva destressa en el còrrer, o en el caminar, si és que el correr el fa esbufegar gaire. També sería una lliçó pràctica d´anatomía per petits i grans, ja que com se sap el progress educatiu encara segueix ensenyant en llàmines les anatomíes de l´home-dona.

L´ajuntament només hauría de donar el vist i plau perquè el juny de l´any 2006  la cursa passés pel seu carter principal. I l´itinerari fos del Fonoll fins a  Passanant. Potser sería un bon gest de concòrdia, amabilitat, esperit esportiu  i/o reconciliació ciutada posar una taula amb begudes o cantis d´ aigua pels participants que necessitessin refrescar-se.

Convençut de l´originalitat d´aquesta proposta i atés el demotrat talant democràtic del consistori i dels seus esforços per la pàtria catalana i per la concurrència de la llibertat plural de les formes i de les idees, quedo a l´espera d´una resposta, que espero sigui favorable, rere la qual ja ens posaríem en contacte directe per decidir els detalls de l´itinerari i el calendari, cosa que en tindría potestat el CCN, sent només jo aquí algú que prén aquesta iniciativa a títol particolar previ sondeig d´una força de gent de la zona que li dona suport.

 Us adverteixo  que Passanat tampoc passarà a la història per ser el primer municipi que permeti anar corrent gent despullada ensenyant les seves vergonyes per la via pública. A Premià de Mar ja es fa una carrera nocturna d´aquesta mena.   Entenc que pel que sembla o mentre no se m´asseguri el contrari als ciutadans i ciutadanes de la localitat no els hi fa gaire molestia tenir un día de gaudi visual pels carrers on gent vestida i nua pugui compartir espai i mirades.

Tot s´ha de dir, els homes amb els seus penjolls al ritme de les seves cames i les dones amb les seves pitreres valentes és un espectacle digníssim i en tot cas original, que ens reporta a l´època grega on les odes principals se les enduien els esportistes i els herois de veritat eren els que sabien correr i fer esport i no fer com passa ara amb  els politics que fan correr rius de tinta als mitjans de comunicaicó sense canviar gaire les coses. En el cas de que el nú pugui ser interpretat com un acte de provocació i d´indecència es podria posar estratégicament al llarg de l´itinerari de l´entrada i sortida del poble una x vermella  preavisant de l´escena en la que es podria  trobar un viatger de pas o un veí poc enterat.

Demano que aquest consistori en un plenari avaluï els avantatges d´una cursa de les característiques mencionades. Molt probablement catapultaria el nom de la vila  cap a greografíes desconegudes, la convertirien en un nom atractiu de visitants extraordinaris tor revifant l´economía local i demostraría el talant adelantat dels seus dirigents oficials.

 

Amb la deferència que es mereixen.

 

Blog alojado en ZoomBlog.com